Cocktail-uri

Cosmopolitan – O bautura roz distractivea care a fost intens popularizata in serialui celebru cu cinci prietene care o preferau la iesirile lor.

Martini “dirty” – Nu va faceti griji, nu va fi nevoie sa va spalati dupa aceasta bautura. Dar, cu adaos de suc de masline, aceasta bautura are un gust destul de sarat.

Martini cu ciocolata – Aceasta bautura este alegerea ideala pentru oricine are chef de ceva dulce. Dar nu arata ca ceea ce te-ai astepta.
Martini cu mere – Nu stiu daca se va numara printre preferintele tale, insa pentru amatorii de fructe si legume ar putea conta.
Fie ca sunteti o gazda cu experienta sau sunteti la primii pasi in lumea eleganta a cocktailurilor de divertisment, iata cateva sfaturi pentru a va ajuta sa faceti din urmatoarea petrecere un eveniment de succes.

Stocheaza o multime de gheata. Vei avea nevoie de ea pentru racirea sticlelor de vin sau sampanie, precum si la servirea bauturilor tari. O regula buna este de a avea planui un pumn de gheata pentru fiecare oaspete.

Fiti pregatiti cu un sortiment de stiluri de sticle pentru a acoperi tipul de bauturi pe care aveti de gand sa-l serviti. Acestea includ pahare de vin, suc si apa, pahare pentru bauturi inalte; pahare pentru bauturi spirtoase si sucuri si cele de martini.
Trebuie sa ai de doua ori mai multe pahare decat invitati.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.