Cresterea cotei de afaceri a salonului dumneavoastra de coafura

Daca detineti un salon de coafura si doriti sa va cresteti afacerile, exista cateva metode pentru ca ceea ce ati inceput sa se dezvolte si sa se concretizeze intr-o activitate de succes.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa angajati lucratori tinand cont de personalitatea acestora. Cand sunteti la inceput, s-ar putea sa fiti singurul angajat, dar probabil, salonul dumneavoastra va deveni popular si veti avea nevoie de ajutor suplimentar. Cand se intampla acest lucru, este mai bine sa angajati personal bazandu-va pe personalitatea acestuia mai degraba decat pe abilitatile practice. Vreti ca clientii dumneavoastra sa se simta bine atunci cand vin. Desigur ca doriti sa aveti pe cineva care sa stie problemele legate de frizuri, dar nu trebuie sa luati o decizie bazandu-va doar pe pricepere. Personalitatea conteaza.
Apoi, trebuie sa continuati sa va faceti cunoscut pe piata. Atunci cand un client gaseste un stilist pe care il place, de obicei, devine un client fidel care se va intoarce intotdeauna la acelasi loc. Cu toate acestea, acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa va opriti din eforturile dumneavoastra de marketing. Chiar daca aveti un flux constant de clienti, ar trebui sa va bazati pe eforturile de marketing pe care deja le folositi.

Mai departe, nu strica sa va reevaluati planul de afaceri. Un plan de afaceri trebuie sa fie intotdeauna privit ca o lucrare in curs de desfasurare. Cu fiecare luna care trece, aflati mai multe despre afacerea dumneavoasta si baza de clienti. Este o idee buna sa mergeti inapoi la planul dumneavoastra, sa il revedeti, si sa va asigurati ca sunteti inca pe drumul cel bun. Daca aveti nevoie sa faceti orice modificari, ceea ce este probabil, faceti acest lucru acum.

Nu in ultimul rand, cautati metode de economisire. Cand deschideti portile pentru prima data, este posibil sa fi achizitionat cateva lucruri de care ati crezut ca aveti nevoie, dar de fapt nu s-au dovedit utile. Cu afacerea dumneavoastra stabilita, examinati inventarul si vedeti daca se pot face orice modificari sau reduceri pentru a economisi bani. Aruncati o privire la cheltuielile lunare si poate gasiti ceva ce se poate taia sau la care se poate renunta. Spre exemplu va puteti reduce cheltuielile la serviciul de internet sau puteti cumpara mai putine materiale consumabile in fiecare luna.

Deschiderea unui salon de coafura este un efort indraznet. Ca in orice risc nou, este important sa planificati cat de mult puteti si sa fiti dispusi sa va adaptati la conditiile care sunt cele mai bune pentru afacerea dumneavoastra. Veti cheltui multi bani si veti petrece mult timp pana cand veti pune bazele unui salon de succes dar nu este nimic mai avantajos decat un salon vizitat de multi clienti.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.