DJ-ii se poarta si la botezuri

Odata cu terminarea posturilor si inceputul anotimpului cald, se deschide sezonul nuntilor si al botezurilor. Salile pentru astfel de evenimente se inchiriaza cu cel putin doi ani inainte pentru a fi siguri ca au unde sa petreaca. Pentru cel mic care abia a aparut pe lume, va doriti tot ce este mai bun si sa creasca frumos si sanatos. Prima petrecere din viata bebelusului pe care, din pacate, nu si-o va aminti, este botezul, o petrecere care mai mult ii va distra pe cei mari decat pe el. Cum la o petrecere cel mai important moment este distractia, alegerea unui DJ pentru botez este un lucru care garanteaza reusita momentului.

Distractie cu multi decibeli

Singura pretentie a mesenilor este sa se simta bine in compania cunoscutilor, a familiei si a prietenilor, iar daca muzica nu-i lasa sa stea jos, cu siguranta petrecerea de botez va ramane in amintirea celor prezenti pentru vreme indelungata. Sarcina pentru gasirea unui DJ la un botez pe care il organizati in Bucuresti cade in seama parintilor, bucurosi de venirea pe lume a micutului mult asteptat. Un DJ de botez trebuie sa se adapteze mereu petrecerii la care a fost angajat. Un detaliu important la o astfel de petrecere este si prezenta copiilor. Copii care, sa nu uitam, sunt mereu la curent cu noutatile muzicale si cu vedetele autohtone si internationale, asa ca nu pot fi fentati cu muzica veche. Poate doar ritmurile de Macarena ii mai surprind sau Coco Jambo.

Dupa ce copilul a fost crestinat alaturi de parinti, rude si nasi, toata lumea asteapta sa se bucure de fericitul eveniment la o petrecere data in cinstea acestuia. I se aduc cadouri, insa el este prea mic pentru a-si da seama ce se petrece in jurul lui. Petrecerile de botez in Bucuresti sunt una dupa alta. Tinutele elegante, bijuteriile scumpe si pantofii de cativa mii de euro fac deliciul celor prezenti. Cu asa parinti si invitati stilati, tinuta celui mic este pe masura. O petrecere reusita are toate ingredientele: invitati care stiu sa se distreze, muzica buna si un local pe masura. Daca isi face meseria din pasiune, DJ-ul nu are cum sa dea gres. Imbina melodiile in asa fel incat toata lumea sa danseze de la blues la rock, de la populara la merengue sau dance. Lista melodiilor este lunga, iar dedicatiile sunt nelipsite. In cazul in care DJ-ul isi face treaba ca la carte, nu are cum sa nu primeasca recomandari de la cei prezenti pentru altii care sunt in cautarea unui animator pentru petreceri. Asta inseamna mai multi bani pentru pasiunea pe care o are.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.